19. decembra 2015

DIY VIANOČNÉ OZDOBY NA STROMČEK

Posledný víkend pred Vianocami, nestíham ísť na počítač, upratujem, nakupujem, varím, pečiem, ozdobila som dnes stromček a robím posledné vianočné úpravy. 

Tento môj DIY stromček  vznikol vtedy, keď som vyrobila  DYI  PIERKA z PET fliaš  TU - CLICK a chcela som ich odfotiť.  Potom pribudli ďalšie a ďalšie ozdoby.  Rozrástli sa o rôzne ŠIŠKY, STROMČEKY z papiera a kartónu, teraz som ešte pridala  PIERKOVÉ GULE a FARBENÉ KONÁRIKY.   Stromček je taký môj pracovný, skúšam či by som vedela vyzdobiť stromček za pár EUR. Je pravda, že mám doma farbu, trblietky v dvoch farbách, dokúpila som len polystyrénové gule za 0,30 €/ks.
Išlo mi hlavne o to, aby bol DIY STROMČEK TAKÝ DOSPELÁCKY a trochu ELEGANTNÝ.  Videla som aj krásne ozdoby z papiera, ale už nie je čas dorobiť ešte ďalšie ozdoby.

                  Dvoch macíkov a jedného anjelika, som tam musela z mojich ozdôb zakomponovať:-)




Rôzne SIŠKY, prírodné,  biele s kmienkami , prírodné s trblietkami na koncoch, prírodné s pierkami

 

STROMČEKY 
zo starého kalendára                                      z kartónu 
 

PIERKA Z PET FLIAŠ 
s cukrom                 s trblietkami

                                         NOVÉ                                        

  FARBENÉ KONÁRIKY 
   (živé, alebo suché rastlinky)
S bielym sprejom som nastriekala rastlinky a na ešte mokré som nasypala trblietky, netreba lepidlo.




VIANOČNÉ GULE S PIERKAMI
Tieto pierka som mala pripravené na veľkonočné vajíčka.  Mala som kúpené polystyrénové gule a nevedela som čo s nimi, tak som ich oblepila pierkami.


                    Nezvyknem robiť vianočnú výzdobu aj v spálni, ale tento rok je výnimka.



PRAJEM PRÍJEMNÉ VIANOČNÉ  SVIATKY,
 DNES ZAPÁLIME POSLEDNÚ SVIEČKU NA ADVENTNOM VENCI,
MOŽNO SI ODSKOČÍME NA VIANOČNÉ TRHY........

8 komentárov:

  1. Mám rada kovovozrkadlový odlesk, takže kútik je prenádherný, ale srdce som nechala u zrkadla, to máš asi starší kúsok ?!:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Alenka , to vies ze som ho ja robila. Pozri v starom blogu prerabka zrkadla.

      Odstrániť
    2. Ziti, pozrela som, tie staršie posty mi ušli, ale všetky posty si budem čítať ako relax a inšpiráciu, pre mňa si geniálna, nechápem prečo s tebou už nespolupracujú časopisy o bývaní...tie teraz predvádzajú mdlosť a opičia sa len po severanoch...
      Zrkadlo a zrkadlový stolík,presahuje moje hranice..., vlastne ja som začala tvoriť po dlhom čase až tento rok, mám ,,vzriesenie,, po všetkých stránkach :-)
      Ostaň tak krásne tvorivá a buď hrdá na svoje meno, je to ,,značka,, !!
      Ja som mala v detstve u babky kamarátku Zitu, ja mám toto meno spojené len s milou spomienkou .
      Značka ,,Zita,, to znie dobre a hrdo !
      Si pre mňa jedno šikovné dievčatko s fantáziou a šikovnými ručičkami, určite to máš už od detstva :-)....ja som bola v detstve takáto a tento ,,poklad,,som si neuchovala ! A chýba mi to !
      Radostné a požehnané Sviatky , Tebe a Tvojej rodine !

      Odstrániť
    3. Na spolupracu s casopismi, to je dlha rozpravka. Uverejnili mi 11 clankov v casopise Urob si sam, ale len vtedy, ked im nedodali ludia,ktori maju podpisane nejake prednostne na uverejnovanie, taki co donesu reklamu. Ked sa pozries vacsinou sa opakuju tie iste mena a velakrat tie iste veci, v roznych casopisoch. Vyzvu ta, nech im posles, pochvalia ake fantasticke ale neuverejnia to. Do tvoriveho byvania som im poslala niekolko veci, napisali,ze super, ze chcu pofotit, pred 2 rokmi. Dotrepala som lustre do BA, jeden tiez z pletiva a .. fotili 4 hodiny a doteraz to nezverejnili. Premena starych dveri. Moj napad, uverejnili v casopise a o rok to urobila ina, taka co ma "podpisane" a dvere su vsade, aj v tvorivom byvani, aj v inych casopisoch. Vyzera to fajn, ale je v tom politika, preto som si zalozila svoj blog. Ale aj blog je vela krat o inom.....
      Tiež príjemné a krásne sviatky.

      Odstrániť
  2. Ach, ach .... To je taková nádhera. A to zrcadlo.... To je samá krása.
    Musim souhlasit s Alenkou. Jsi nápaditá a šikovná.
    E.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jůůů, ty peříčka z PET lahví jsou úžasná !!!!! Marki

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kupila som si keramicke biele pierka teraz vo vypredaji a su tazke, tahaju konariky dole a nie preto ze tie pierka som ja vymyslela :-), ale moje su ovela krajsie, perfektne ukazu na stromceku. Takze keramicke urcite podarujem dcere.

      Odstrániť