10. apríla 2017

DOMY A BYTY ZNÁMYCH ĽUDÍ - Ralph Lauren

Veľmi ma zaujímajú byty známych dizajnérov, rôznych maliarov, ľudí čo sa zaoberajú umením,  ako bývajú, či platí to "obuvníkove deti chodia bosé"?
Keď som bola dávnejšie v Londýne, tak ma upútal obchod Ralph Lauren, hlavne jeho nočné lampy, postelná bielizeň, ako to bolo krásne naaranžované, .......

Nakoľko sa pasujem s tým nešťastným kreslom a aj naďalej neviem aký dať poťah, hoci kreslo  je už  hotové, (ale nepáči sa mi), tak som si povedala, že sa pozriem  aké kreslá majú dizajnéri.

Ako prvý byt som si pozrela jeden zo 6 domov Ralpha Laurena. 
Z toho domu som usúdila, že nikdy nevyhadzuje starý nábytok :-) a pravdepodobne ho stále dopĺňa a dopĺňa, zbiera obrazy a  rôzne starožitnosti.  Gobelín na stene, perské koberce na zemi, čínsky porcelán, zebra, koža, kvety a do toho všetkého KOCKA. Tak tú zbožňuje. Na tapetách, na poduškách, závesoch, dekách, obrusoch, rôzne krabičky. Nezabudnite si všimnúť kúpeľňu s kozubom a gaučom. 











   zdroj www.architecturaldigest.com








 Aj keď mám rada starožitnosti, tak trochu by som mu ten byt prevzdušnila. 
Tiež ma zaujíma, koľko upratovačiek treba na takýto dom.
Inšpirácia na to moje kreslo?  Asi nie. Budem hľadať ďalej a pár domov a bytov Vám ukážem.

Páči sa Vám dizajn Ralpha Laurena?


Prajem príjemný deň a príjemné prežitie Veľkonočných sviatkov.

21 komentárov:

  1. Musím povedať, že samotná budova obrastená paviničom je z môjho súdka...aj s pozemkom..nepáčia sa mi moderné vily holywoodskych hviezdiciek, s veľkým bazenom a palmami...interier teda prepchaty a tmavy, ale určite by som si z neho vedela vyskladat byvanicko podka mojho gusta...aj ked musim konštatovať , že farebne to ladí výborne..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tie obrastené budovy sú krásne, lenže v tých rastlinách sa drží všelijaká háveď, švagrovi normálne myši chodili do domu, tak to odstránil všetko.

      Odstrániť
  2. Zitko dům jako takový se mi moc líbí, ale vnitřek už moc ne. Na mne je to vše moc honosné a tak nějak by mi tam chyběl vzduch. A uklízet bych to také nechtěla.. Krásné Velikonoce. Z❤

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ani nie tak honosné, ale tak preplnené až to nie je pekné.

      Odstrániť
  3. Zitko, z venku je dům krásný, ale vevnitř je to trochu jako skladiště nábytku. Nežilo by se mi tam asi dobře. Krásné dny.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zberateľstvo všetkého možného, naozaj to tam vyzerá, že nič nevyhodia a stále niečo pribúda.

      Odstrániť
  4. Tu by som sa zadusila. Stačil by mi záhradný domček, ktorý tam určite niekde je...

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Zitu, presne tak, ja tento zamecky nebo honosny nebo proste preplacany a okazaly styl - v mych ocich- nemusim. T yto urcite vymyslis lip:-). M.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Marcelka par veciam by som urcite vedela doma najst miesto. Napriklad, napriklad, hladam, hladam, tak nasla som, sklenený konzolový stolik z 5 foto s chromovymi nohami.

      Odstrániť
  6. Zitko, mám z toho stejný pocit jako ty. trochu bych mu dům odlehčila, nejvíc se mi líbí asi terasa.
    Měj hezký den, Helena

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. V tom dome maju viac teras, jedna krajsia ako druha.

      Odstrániť
  7. Můj vkus to není. Přijde mi to přeplněné, chybí mi prostor. Líbí se mi dům z venku a venkovní terasa.
    Na ten dům počítám tak 3 uklizečky.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Alenka 3 uklizecky, ale kazdy den od rana do vecera.

      Odstrániť
  8. Presne ako pišu dievčata predomnou, je to veľmi prepchate, chýbal by tam aj mne vzduch, a to upratovanie...teda ani pomyslieť. Inak nemôžem tvrdiť jednoznačne že nie, veď každy sme z ineho cesta a tak je to iba môj pocit a názor. Ahoj Zitka.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Rada by som sa pokochala a pochytala veci a potom domov. Keby mi nieco male pribalili, hoci aj kockovanu deku, tak budiz, nenechala by som ju tam.

      Odstrániť
  9. Víc se mi líbí u vás, u nás - u blogerek. Tohle je na mě už moc. Zajímalo by mě, jestli jsou takové domy skutečně využívané nebo je to jen na okrasu. Ale ta zahrada, tak to jo, to by se mi líbilo :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Martinka takto ziju bohati ludia, vsade plno veci, zbierok vsetkeho druhu. :-) Ralph Lauren tu naozaj byva a videla som aj dalsie jeho domy su ako cez kopirak.

      Odstrániť
  10. U mě tedy boduje ta obrovská zahrada. Stejně si myslím, že tyhle prostory jsou jen pro novináře :-) Je docela možné, že bydlí šťastně a spokojeně vedle v domečku pro zahradníka :-) V každém případě velmi zajímavé nakouknutí, budu se těšit na další :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Lenka nie je to pre novinarov, normalne tam ziju. Dakujem za navstevu.

      Odstrániť
  11. Zajímavý pohled do jiného světa. Mám radši vzdušnost, střídmost a "méně" je pro mě více :o) ale každý to má tak, jak mu to vyhovuje. A o tom to je.
    Krásné dny
    Katka

    OdpovedaťOdstrániť